Produkter til knogle på knogle (11)

75% Ibérico Pata Negra Egeham - Med Ben / Uden Ben / Håndskåret

75% Ibérico Pata Negra Egeham - Med Ben / Uden Ben / Håndskåret

Vores Jamón de Bellota Ibérico kendes på sin aflange form med mørke og slidte klove, typisk for de eksemplarer, der har været i marken. Den har en intens og skinnende farve med stor tilstedeværelse af hvide fedtårer i sin tekstur. Ved smagningen opleves en intens og vedholdende aroma, hvor nuancer af nødder og marken træder frem, hvilket skaber en saftig balance mellem graden af salt og den omhyggelige modning, der sammen giver en lang og behagelig eftersmag. Dette konkretiserer endnu mere den oplevelse, som dette mesterværk af naturen giver til ganen.
Reserve Skinke uden knogle 18-22 måneder - Reserve Skinke uden knogle med skind 18-22 måneder tørret

Reserve Skinke uden knogle 18-22 måneder - Reserve Skinke uden knogle med skind 18-22 måneder tørret

Serrano Reserve skinke med en tørreperiode på 18 til 22 måneder, og en middelhøj vægt og fedtprocent, med en mild smag og meget lidt salt. Dette er en benfri skinke med al sin hud på bagsiden.
Iberisk svinekødsribbe strip

Iberisk svinekødsribbe strip

Iberisk svin over 10 måneder. Tira de Magro udvundet fra svinekotelet, mellem knogle og knogle; og med fedtindhold. Stykker mellem 100 og 150 gr. Ca. Tira de Carne Costilla fra iberisk svin er et særligt snit, der fås fra svinekotelet af iberisk svin over 10 måneder gammel. Dette produkt skiller sig ud ved sin perfekte balance mellem magert kød og fedtindhold, hvilket giver en saftig tekstur og en dyb, uforglemmelig smag. Hver del, der vejer mellem 100 og 150 gram ca., udvindes omhyggeligt mellem knogle og knogle, hvilket gør det til et ideelt valg til stegning og grillretter. Opdrættet i frihed og fodret naturligt, tilbyder iberiske svin kød af højeste kvalitet, ideelt til de mest kræsne ganer, der søger autenticitet og smag i hver bid.
Iberisk Egeham D.O.

Iberisk Egeham D.O.

Paletas fra iberiske svin, der er opdrættet frit i Dehesas Extremeñas, og som udelukkende er fodret med agern i montanera-sæsonen. Paleta med en modningstid på over 24 måneder. Den udsøgte smag af iberisk bellota i et mindre format.
Iberiske Ribben - Iberisk Ribbenstrimmel

Iberiske Ribben - Iberisk Ribbenstrimmel

Dette snit er meget attraktivt til grillfester og består af iberiske svineribs skåret fra midten. De kan vakuumpakkes, i flow pack og i ski pack, men sidstnævnte er mindre. Eksporten kan være frisk eller frossen.
GRAN RESERVE DUROC SKINK HOLDER - SKINKER

GRAN RESERVE DUROC SKINK HOLDER - SKINKER

GRAN RESERVE DUROC RACE SKINK HOLDER - SKINKER Reference: 5105 VÆGT: 8-8,5 kg
10 Kasser af 100% Ibérico Egeham "Corte a Cuchil - 100% Ibérico Egeham"

10 Kasser af 100% Ibérico Egeham "Corte a Cuchil - 100% Ibérico Egeham"

100% Ibérico Bellota Skinke Skåret af Mester Skærere, præsenteret i praktiske 80g æsker.
100% ege-fed iberisk skinke - Ren iberisk svineskinke af ege

100% ege-fed iberisk skinke - Ren iberisk svineskinke af ege

Skinke lavet af rene iberiske svin, der opdrættes udendørs i dehesa. Certificerede kvalitetsstykker, der er fremstillet efter den iberiske standard.
Iberisk Cebo Skinke "50% Iberisk Race" - Skinke

Iberisk Cebo Skinke "50% Iberisk Race" - Skinke

Produktet er fremstillet af den forreste ekstremitet, skåret ved skulderleddet og ned til humerus-radialis, med hånd og knogle, fra voksne svin, der er underkastet den relevante saltnings- og modningsproces. De iberiske svin Brisa De iberiske svin Brisa har nogle særlige kendetegn, der markant adskiller dem fra resten, hvilket resulterer i iberiske produkter af højeste kvalitet. De er eksemplarer med en genetisk historie, hvis oprindelse stammer fra en middelhavssubart af Sus Scrofa Mediterraneus, hjemmehørende i de berømte dehesas i Spanien, primært lokaliseret i Salamanca. Saltningsprocessen I Ibéricos Brisa dækkes alle stykker med havsalt for at fremme dehydrering og konservering, hvilket bidrager til udviklingen af den typiske farve og aroma af de kuraterede produkter. De forbliver i saltkammeret en dag for hver kilo vægt af det friske stykke, ved en kontrolleret temperatur. Race: 50% Iberisk Fodring: Cebo Etiket: Hvid Energiværdi: 409.9 Kcal / 1701.7 KJ Fedt: 26.3 g Mættet fedt: 9.7 g Kulhydrater: < 0,6 g Sukker: < 0,5 g Proteiner: 28.8 g Salt: 3.6 g
KODEMAGEN - KODEMAGEN

KODEMAGEN - KODEMAGEN

KODDE MAVE ISLAND FAO 27
100% Ibérico Pata Negra Egeham - Med Ben / Uden Ben / Håndskåret

100% Ibérico Pata Negra Egeham - Med Ben / Uden Ben / Håndskåret

Dens stiliserede form og den fine skaft, som er karakteristisk for eksemplarer af ren iberisk race, er de elementer, der identificerer vores stjerneprodukt ved første øjekast. Udover dens størrelse, som er mindre end hos krydsede dyr, og den mere smalle form, er det også meget signifikant, at dens klov er mørk i farven og slidt, fordi dyret har græsset frit i dehesaen og har haft mulighed for at nyde to montaneras. Indeni opdager vi en skinke med en intens rød farve og stor tilstedeværelse af hvide og rene fedtårer, da den 100% iberiske svin har op til 75% af sin fedt infiltreret i musklen. Helheden fremstår skinnende takket være dette.